Позитивни мисли за продуктивността

Когато работиш и имаш за цел висока продуктивност, мотивиращите и позитивни цитати помагат. 🙂 Ето някои от любимите ни.


“Времената на голямо объркване са продуктивни за великите умове. Най-чистата руда излиза от най-горещата пещ. Най-ярката светкавица се вижда по време на най-тъмната буря.”
― Чарлс Калеб Колтън


“Съсредоточете всичките си мисли върху наличната работа. Слънчевият лъч гори, едва когато бъде фокусиран.”
― Александър Греъм Бел


“Във всяко ниво на живота, във всяка преценка и усилие, бързането и нетърпението са сигурни знаци, по които се разпознават аматьорите.”
― Евелин Ъндърхил


“Всъщност не можете да приключите проект, а само отделните действия, свързани с него. Когато извършите достатъчно действия, ще се създаде ситуация, която е достатъчно близка до първоначалната визия за крайния резултат, така че да можете да кажете, че проектът е завършен.”
― Дейвид Алън


“Не можете да изядете всяка попова лъжичка и жаба в езерото, но ако хапнете най-голямата и грозна жаба, това ще бъде достатъчно, поне за начало.”
― Брайън Трейси, автор на „Изяж жабата“


Търсите съвети за по-висока продуктивност, защото имате бизнес и времето не ви достига да свършите всичко по него? Кандидатствайте за безплатна консултация с човек от нашия екип и нека заедно променим това.

Да помагаме на хора като теб да работят по-добре е част от мисията на Фондация „Един въпрос“. Ние ще използваме данните, които ни предоставяш, само за да се свържем с теб и да ти предложим начин да развиваш бизнеса си оптимално. Ще можеш да се отпишеш по всяко време.

No votes yet.
Please wait...
0

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.