Позитивни мисли за продуктивността

Когато работиш и имаш за цел висока продуктивност, мотивиращите и позитивни цитати помагат. 🙂 Ето някои от любимите ни.


“Времената на голямо объркване са продуктивни за великите умове. Най-чистата руда излиза от най-горещата пещ. Най-ярката светкавица се вижда по време на най-тъмната буря.”
― Чарлс Калеб Колтън


“Съсредоточете всичките си мисли върху наличната работа. Слънчевият лъч гори, едва когато бъде фокусиран.”
― Александър Греъм Бел


“Във всяко ниво на живота, във всяка преценка и усилие, бързането и нетърпението са сигурни знаци, по които се разпознават аматьорите.”
― Евелин Ъндърхил


“Всъщност не можете да приключите проект, а само отделните действия, свързани с него. Когато извършите достатъчно действия, ще се създаде ситуация, която е достатъчно близка до първоначалната визия за крайния резултат, така че да можете да кажете, че проектът е завършен.”
― Дейвид Алън


“Не можете да изядете всяка попова лъжичка и жаба в езерото, но ако хапнете най-голямата и грозна жаба, това ще бъде достатъчно, поне за начало.”
― Брайън Трейси, автор на „Изяж жабата“


Търсите съвети за по-висока продуктивност, защото имате бизнес и времето не ви достига да свършите всичко по него? Кандидатствайте за безплатна консултация с човек от нашия екип и нека заедно променим това.

Да помагаме на хора като теб да работят по-добре е част от мисията на Фондация „Един въпрос“. Ние ще използваме данните, които ни предоставяш, само за да се свържем с теб и да ти предложим начин да развиваш бизнеса си оптимално. Ще можеш да се отпишеш по всяко време.

No votes yet.
Please wait...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.