Партньори

webinaria.bg

Уебинария е първата изцяло българска платформа за провеждане на уебинари и виртуални онлайн срещи. Те ни предоставят технологията, с чиято помощ имате възможност да проведете лична онлайн консултация с наш експерт или група от експерти в чат стая с възможност за използване на глас, видео, презентация и бяла дъска. Разгледайте помощната ни страница, за да разберете всичко за тази възможност.

 

iO SELF STUDIO

Io Self Studio е с натрупан повече от 12 години опит в областта на графичния дизайн и рекламата и прилага този опит в уеб разработки и креативни решения за фирмена идентичност.
С разбиране на реалните потребности на клиента и използването на креативни похвати решаваме задачите в дълбочина. Основна цел на студиото е разработването на целесъобразен, практичен и атрактивен дизайн за всеки бизнес или начинание.

 

CoKitchen

CoKitchen e уютно споделено място за готвачи и любители на добрата храна, в което всеки, който обича да готви, може да го прави – с качествени продукти и напътствия в професионално оборудваната ни кухня.
Споделяме не само мястото, но и преживяванията – в CoKitchen тестваме рецепти, организираме си събития и се опитваме заедно да открием удоволствието от добре приготвената храна.

 

Аз събуждам България

“Аз събуждам България“ е национална образователна кампания, която има за цел да събуди българския дух чрез силата на знанията и уменията.
За да предприемат действия в посока подобряване на своето емоционално, здравословно, духовно, ментално и финансово състояние.
Когато всеки един от нас направи осъзнат избор, поемайки отговорност чрез действията си, тогава всички заедно ще подобрим състоянието на икономиката в България.

 

Studentite.bg

Студентската мрежа на България е първата истинска среща на всички български студенти, без значение от кой университет са и в коя специалност учат. Проектът има за цел да обедини не само студентите, но и всички преподаватели на едно място, за да ги направи една идея по-близки един до друг, за да подобри общуването между тях и в крайна сметка взаимно да търсят отговорите на въпросите, които ги вълнуват.

 

Свръхчовекът

Свръхчовекът е българският подкаст, насочен към вярата в себе си и многобройните възможности, които ни заобикалят. Разказвайки вдъхновяващи истории на хора, които живеят живота на мечтите си, Георги Ненов цели да мотивира своите слушатели да вървят по пътя си с увереност в собствените си способности и така да сътворят едно по-добро бъдеще.
Подкастът на вдъхновителите!

 

Wake Up & Start Up

WakeUp and StartUp е подкаст, насочен към създаването и изграждането на устойчив и успешен бизнес. Всяка седмица – в понеделник и сряда – Николай представя интервю с успешен български предприемач, който разказва своята вдъхновяваща история за пътя си към върха. Съветите и примерите от реалния свят, давани от най-успешните български предприемачи, са безценен ресурс за всеки, който иска да стартира или вече е стартирал собствен бизнес.

 

StartUp

StartUP е първата и най-активна организация в България, която популяризира и насърчава предприемачеството. Основана през 2007 г., Фондация StartUP организира стотици събития в цяла България и помогна на много хора да изградят екипи и да бъдат финансирани.

 

Likora & Double Your Business

DoubleYourBusiness.bg подпомага развитието на предприемаческата екосистема в България, като се фокусира върху предприемачи, които работят сами или с малки екипи. Техният бизнес след силно развитие в началото е достигнал плато. Основният им фокус е как да привлекат повече клиенти и да печелят повече, да направят резултатите си постоянни и предвидими и да започнат да изграждат най-важните системи, които да им позволят да работят и да се развиват устойчиво. Нашата мисия е да подпомогнем българските предприемачи в този нелек път, като им дадем необходимите инструменти и ги образоваме. Постигаме целите си чрез предоставяне на безплатни онлайн обучения и обучителни материали, както и чрез организиране на срещи и събития на живо.

 

Права за теб

ПРАВА ЗА ТЕБ.БГ – Място за бизнеса и хората е средище за подкрепа чрез: юридически услуги; намиране на работа, респективно подбор на персонал; извънсъдебно разрешаване на спорове чрез медиация и посредничество; предоставяне на зали за срещи, обучения, представяния и като резултат – отвоюване подобаващото място за бизнеса и хората.
Ако вярваш, че отстояването на правата е постоянно, ако днес подготвяш утре, ако не просто играеш играта, а я променяш и я правиш твоята игра; ако се бориш, не се предаваш и обичаш… Намерил си мястото.

 

Noble Manhattan

Noble Manhattan Group (http://noble-manhattan.com) е водещата европейска коучинг компания, сред първите 4 в областта си в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън САЩ и се ползва с висока репутация при обучението на професионалисти по коучинг.

Noble Manhattan предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове с акредитации от британския Иститут по Лидерство и Мениджмънт (ILM), от international Authority of Professional Coaching and Mentoring (IAPC&M), с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 31 държави, като е обучила над 19 000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.

За актуална информация от света на коучинга и покани за коучинг събития, свържете се с нас: http://eepurl.com/b5L-Wv